22.10.10

Sitter och tittar på idol. Idag kom jag hem till städat hus och det var för underbart! Hann slänga i mig mat och drog sen iväg med killarna på träning. Medan de skrinnade passade vi på och handlade gott till helgen. Idag var det sista gången Team-facket behövde betala ut pengar till mig. 65 dagar till skulle jag ha fått pengar av dem så det var nära till total fattigdom. Men nu jobbar jag på Baltic Yachts och om allt går bra har jag lovats jobb till sommaren. Nu kommer det snö och jag märker att barnen ärvt min sentimentalitet med snö eftersom de tänt ljus och spelar julmusik=) Mina ögonlock är riktigt tunga så jag slocknar snart. Idag har jag städat en hall och dammsugaren har därför förföljt mig idag. Ibland har den velat gå sin egen väg, men jag har då dragit i kopplet och visat vägen. Jag är supernöjd över att ha ett jobb men jag saknar Linda som jag jobbade med tidigare! Och jag saknar även lamineringen och allt vad det innebar.

2 kommentarer:

 1. Har du inga jobbarkompisar där du är nu? Vilka arbetstider har du?
  Skönt med ett jobb i alla fall.
  Här har det också kommit snö så nu är det vitt och fint på backen :)
  Godmorgon!

  SvaraRadera
 2. Jovisst har ja jobbarkompisar, men de är många mot vad vi var på mitt förra jobb så det är inte samma sak:) Och vi var Linda och jag precis lika gamla och hade nånting som genast gjorde att vi connectade:D plus att hon och jag var de enda flickor, så det resulterade i att vi blev riktigt "tjomisar":D
  På mitt förr jobb var vi runt 20 stycken, nu är vi runt 100 stycken, så det är stooor skillnad! Sen jobbade jag ju hela tiden med 3 andra då, och nu när man jobbar så göra man allting enskilt. Ja, det är skönt att ha jobb! Nu behöver jag inte oroa mig för en tid framåt.

  SvaraRadera