16.11.10

Nämen vad härligt med vitt! Mmm…mysigt!

När man tittar ut genom fönstret spelar det ingen roll fast man spelar julmusik och har tända ljus! Man får julkänsla redan att se träden så vackert vita:) Just nu är dé det bästa väder man kan ha! Imorgon blir det nog att vara ute med barnen och ha snöbollskrig ifall det är rätt snögrad=)


När jag kom hem idag hade 11-åringen bakat riktigt goda kakor. Det är första gången han bakar och det blev jättegott! Receptet på kakorna hade han fått av en kompis, s.k minttoppar. Igår hade han och kompisen bakat kakorna där, och han mindes receptet och hade gjort dem nu ikväll:)
Så det var en härlig känsla att komma hem och maten var klar oxå!:)


På jobbet går det bra, inget särskilt att kommentera….dagarna på jobbet är ju ganska långsamma, och när man kommer hem hinner man inte mycket med avkoppling. Mat ska lagas, läxor ska göras, kanske städa efter disk, tvätta en tvätt….surt när det är bara tråkiga saker när man borde vara glad och göra roligare saker med familjen….
Tänk vad mänskan är dum! Man jobbar många timmar, kommer hem och har några fjuttiga timmar s.k fritid.
Såhär jobbar folk år efter år….10 år….20 år….30 år…..är livet till för att jobba och jobba….borde man inte ta vara på livet och göra roligare saker?  Det är ju ändå så kort….kortare än man tror! Och det inser man för var dag som går….


När man står där en dag och är 70-80 år undrar man vart livet försvunnit, så inser man att det  har varit jobb, jobb, jobb, det är till jobbet man lagt mest tid….är det inte för tragiskt?
Men så är det ju! Ska man klara sig ekonomiskt, så ska man inte kunna njuta mycket av livet och leva det som man själv vill….man ska kunna köpa mat för dagen….aagggh, vad jag önskar jag var miljonär!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar