11.12.10

Det börjar med J....

Julen ja, den närmar sig med stormsteg! Och Jay vann igår, som man ju redan visste skulle hända! Men oj vad Minnah vad bra! Hon var bättre igår än Jay, men som nån sa, Minnah har en röst som många andra har, men Jays röst är mer speciell så han borde vinna. Idag ska vi sätta opp mera julsaker. Ovanför dörren ska små fina lampor opp. Idag har vi en ledig dag så den ska vi tillbringa på bästa sätt. Egentligen borde vi starta julklappsköpet, men i år blir det som förr, vi köper klapparna de allra sista dagarna.
Men vi hinner ju än:)
Jag hoppas inte min blogg lider för att jag inte skriver varje dag numera:) 
Dagarna går så fort och när man kommer hem på kvällar är inte datorn det första stället man sätter sig på.
Är fortfarande som lärling i köket och det går sådär. Jag har mycket att lära ännu och jag vet inte om jag kommer att lära mig det. Jag är lite spänd över det.....är som bekant tankspridd....


På hockeyfronten går det bra. E-juniorerna spelar tappert och energiskt och det har gått så bra i år.
Nästa år blir det förändringar, då kommer nya lag de ska spela mot och det blir spännande....
Om ni är intresserad att veta lite om våra lag, ta en koll på www.ifpucken.com. 
2 matcher till i år har E-juniorerna, sen blir det jullov...


Fick ett mail igår igen av Carol, thank you for this!
Komiskt email, men samtidigt ger det en eftertankar....man får ju tro eller inte tro, men här kommer brevet översatt från engelska:


Denna kvinna är 51.
Hon är en TV "hälsogurun" förespråkar en holistisk syn på kost och ohälsa, främja motion, en pescetarian kost rik på ekologiska frukter och grönsaker. Hon rekommenderar detox dieter kolon bevattning och kompletterar också uttalanden som jäst är skadligt, att färgen på maten är näringsmässigt betydande, och om nyttan av språkliga och fekala undersökning.

Den här kvinnan är 50.
Hon är en TV-kock, som äter kött, smör och efterrättar.
Så glöm att "gå på gym och äta mer selleri". Denna jul, det är mat och sprit hela vägen. Och den enda motion du behöver är dans.God Jul Tjejer!

2 kommentarer:

  1. *fniss* Ja, "hälsosam" mat bör man nog passa sig för :)
    Ha en trevlig helg!
    Kram

    SvaraRadera