13.2.10

Har precis kollat Melodifestivalen och före det tjuvtittade jag på bidragen. Och jag sa till dem här hemma att 1:an, 6:an och 8:an är de bästa bidragen. Och genast när Eric Saade började sjunga satt vi fastklistrade. Vilken underbar låt och vilken utstrålning. Och vi tjoade så vilt när han gick direkt till final att vår katt Findus, som satt i famnen på dottern tog ett skutt på flera meter och rev mig i armen när han tog sats, så rädd blev han!! :D
Sen gick oxå 6:an vidare till final, Andreas Johnson, och det var riktigt perfekt det med. Men blev lite besviken att inte 8:an gick vidare, Hanna Lindblad. Den var en riktigt rivig låt, påminde både om Rihanna och Lady Gaga, men jag vet inte om svenskarna inte gillar dansmusik eller vad det är? Förra veckan föll Linda Pritchard ut, som oxå hade en danslåt. Hon hade en släng av Shakira i sig. Både Hanna och Linda sjöng och dansade perfekt....kanske USA skulle ha förstått dem bättre?


Hanna Lindblad:
Linda Pritchard:
Eric Saade, Sleepless:
Ddet har varit en händelserik dag idag. Mycket spänning och glädje. Vi har varit på sonens ishockeymatch idag, och till allas stora gläde vann de idag igen:D Det sägs att de ligger först på listan så det måste ju kännas jättebra för pojkarna och tränarna. Och nog är man mäkta stolt när man ser det passningsspel de har!
Ikväll har vi skrinnat allesammans vid skolans ishockeyrink. Nu ser vi framemot Melodifestivalen. Ska nu gå och tjuvlyssna på bidragen:)