13.4.10

Charice, som jag första gången såg på Oprah, en liten blyg flicka med stor röst....fick sjunga på Oprah, och alla gillade. Finns säkert många klipp på You tube där hon sjunger Celine Dion och Withney Houston...och nu precis hitta jag denhär sköna låten, så framsteg, det gör hon:


Charise ft Iyaz:

Den solen var het...

Känns lite bränt i ansiktet. Vi satt här en stund på terassen och njöt av solskenet med ett kallt härligt glas saft jag och min brors fru. Hon var ledig från sitt jobb idag, jobbar som barnmorska. Och vi satt inte så länge tyckte jag, men det känns av iallafall. Solen är het!
Före det så var vi ute och cyklade igen...fram och tillbaka, fram och tillbaka. Kanske jag skulle ta med pojkarna på en lite längre och lite andra vägar ikväll....
Maten står i ugn, snart klara att ätas....sen ut igen...man kan inte sitta inne i detta vackra solskensväder....

Tidigare idag bytte min man och jag till sommardäck på båda bilarna. Före det putsade jag bort all torkad lera blandad med olja, från sommardäcken och jag blev helt svart. Och dammade gjorde det ju, så jag snöt mig efteråt för att snosa ut allt skit, och näsduken blev svart. Precis som när man jobbade som laminerare. Så mycket damm...
När vi var klara åkte vi till stan och åt lunchbuffé....på ABC...

Eftersom jag då redan har konstaterad dammkvalsterallergi, och inte ville ha orena näsgångar så köpte jag en näskanna. Äntligen! Den behöver jag!
Har testat nässköljning förut, med nåt hemmagjort sugrör:) men nu blir det nog enklare.....
Visste ni att enligt öron,näsläkare anser de att det är lika viktigt att ha en näskanna som en tandborste...
Doftar som om maten är klar....