5.8.10

Förbannade varelser, borde inte få finnas på jordklotet!
Man får ibland undra om vi redan lever i helvetet eller hur!!! Mina tankar går direkt till pedofiler! Eller såna som kidnappar barn, vilket HELVETE dessa barn måste genomlida! Varför får inte alla pedofiler eller kidnappare en HJÄRTATTACK så att de dör, före de utför det hemska dådet!!!
Det var en av orsakerna att jag inte sov mycket inatt. För när man väl börjar grubbla på sånt som man läser om eller hört om, som hänt nåt litet barn, ja, då kan man bli så frustrerad att det tar på ens psyke! Förbannad förbannad förbannad vare dessa usla monster!!

Det som satte igång min aggressivitet igår, var när jag hörde att det hänt nåt på ett köpcentrum. Jag kan inte uttala mig om var eller när det hänt, eftersom rykten är så olika. Och vilken sanning som ligger i det vet jag inte heller, men jag är inte det minsta förvånad om det har hänt! Det händer varje dag att barn försvinner!
Det blir bara värre hela tiden! Så håll hårt i era barn ALLTID!

Det ryktet jag hört är att en 4-års flicka plötsligt var borta i ett köpcentrum. Och troligtvis går det att stänga utgångarna vid såna tillfällen när man börjar misstänka nåt. Så det gjorde man! Vakterna letade efter flickan och fann henne lyckligtvis nånstans i köpcentret!!!
Men, där satt även 2 män som höll på att raka av flickans hår och hade bytt kläder på henne. Det är ju självklart att man hade tänkt kidnappa henne och nu skulle ingen ha känt igen henne när de lungt skulle ha promenerat ut från köpcentret. Jag önskar att dessa herrar aldrig mer skulle slippa ur fängelset, men de sitter högst några år, om ens det, och sen är de ute och monstrar runt igen.

Hur?? Hur kan det finnas mänskor, så onda, så hemska, så brutala, ahhg, att man ger sig på barn???
Kommer aldrig att fatta!!!!!
Nej, nej, nej!!! Det är oförståeligt!!!!!!