23.9.10

Sovmorgon är inte alls bra!!

Vilken stressig dag det har varit! Känner mig ordentligt trött just nu. Och det började nog imorse när vi försov oss. Mina 2 äldsta hade ju stigit upp mycket tidigare eftersom de har egen väckarklocka på. Så en av dem kom och väckte mig halvnio, den tid de yngsta brukar åka till skolan och då blev det panik! Han funderade varför vi ännu låg och sov.....trodde de skulle vara lediga kanske....:)
Så det blev lite bråttom och hann inte riktigt vakna förrän jag började sms:a både tomma och fulla sms till olika håll. Yrvaken månne?
Efteråt så försökte jag lära mig Excel och fick inte ändrat uppgifter hur jag än försökte och sen sa en dataexpert till mig att ifall jag skulle redigera en sida måste jag ha Open office. Och det blev installerat och jag fixade det sen lätt, men före det satt jag och prackade på ordentligt.
Sen blev det att hämta barnen och laga en snabb middag förrän jag åkte iväg på hockeyträning med 11-åringen. 
Fortsätter bygga på en högsäng vi började med igår. Det blir billigt. Jag tänkte inte ge 400-500 euro för en högsäng och vi har väntat på att det skulle komma nåt bra erbjudande, men det kom aldrig, så nu bygger vi en själv för ca 30-40 euro. Bara madrasserna som ska till nu....