7.10.10

Fiskar upp ett roligt mail...

Carol, min vän skickar ofta roliga eller intressanta mail till mig 
ska dela med mig av ett igen:


Tre kvinnor dör tillsammans i en olycka och kommer till himlen.När de kommer dit, St Per säger, "Vi har bara en regel här i himlen! Trampa inte på ankorna"


Så de kom in i himlen, och visst, det finns ankor överallt. Det var nästan omöjligt att inte trampa på en anka och även om de försöker sitt bästa för att undvika dem, så trampade den första kvinnan av misstag på en.


Sankte Per kommer med den fulaste man hon någonsin sett. Sankte Per kedjar fast dem tillsammans och säger,"Ditt straff för att du trampade på en anka är att tillbringa evigheten fastkedjad vid denna fula man!"

 
Nästa dag steg den andra kvinnan av misstag på en anka och direkt kom Sankte Per, som inte missar något.Med honom har han en extremt ful man. Han kedjar fast dem tillsammans med samma förklaring som till den första kvinnan.


Den tredje kvinnan har observerat allt detta och inte vill bli fastkedjad i evighet med en ful man, mycket, MYCKET försiktig med var hon sätter fötterna.

Hon lyckas att gå månader utan att trampa på en anka men en dag St.Per kommer fram till henne med den snyggaste man hon någonsin sett.... Mycket lång, långa ögonfransar, muskulös.

Sankte Per kedjar fast dem vid varandra utan att säga ett ord
Kvinnan säger: "Jag undrar vad jag gjort för att förtjäna att vara fastkedjad med dig i all evighet?"Killen säger: "Jag vet inte om dig men jag trampade på en anka.