10.4.12

Navega lejos conmigo la miel

Det var trots allt en bra dag idag, fast det lät bedrövligt igår. Började min morgon med att skuffa in min cykel i bilen imårse, kedjan klarade sig denna gång. Förra gången skakade jag in cykeln i bilen så att kedjan hoppade:) Äldsta dottern har valt nåt som heter: "Äventyr och friluftsliv" i skolan. Och det kommer att bli ett evigt kuskande med cykeln till skolan. Stackars liten som trots det eländiga vädret, med snöslask, skulle cykla in till stan...simma några hundratals meter...och cykla hem. Och inte hade hon tillräckligt med kläder på sig heller. 


Åkte från jobbet lite före tolv, hämtade minstingen från skolan, vidare till tandläkarn, där det togs avtryck av tänderna. Lite obehag hade han, men han bet ihop och klara det utan att bita ihop:) Jag tror att jag har runt sex stycken tandläkar besök inom april-maj månad och åtminstone en röntgenplåtning. Ser ut som att alla mina fyra kommer att få tandställningar av nåt slag. 13-åringen slipper förhoppningsvist undan, eftersom han haft en liten skena redan. Efter besöket körde jag minstingen till "eftis", och åkte tillbaks till jobbet. 


Hamnar och ringa hvc imorgon, 10-åringen har värk i benen ofta. Växtvärk, kanske, men jag vill ta reda på mer, så att det inte är nåt annat. Han har klagat några veckor, men jag har mest tagit det som att han är lite "lemin" eller att han är trött. 


Och sen om nån orkar läsa vidare, så blir helgen full av aktivitet när det handlar om konfirmationspoängsamling....äldsta dottern behöver ännu 3 tillfällen och det är absolut sista helgen som hon har möjlighet till att samla dem. Fredagkväll-hobbyrum, lördag-begravning, söndag-lff....följande helg har hon läger, och helgen efter det blir hon konfirmerad. 


Nu har jag oxå bytt fack...från TEAM-liitto till Puuliitto, de andra på Baltic Yachts hör dit. Så, jag fick en så vaaacker kalender i postådan, som jag ska börja använda! Den är redan full av tidpunkter jag ska komma ihåg. När man har mycket att tänka på minns man ingenting alls...


Ikväll när jag kom hem, hann jag bara slänga in en middag i ugn, sen hämtade jag älskade <3Jim<3 och körde honom till flygplatsen. Snart borde han vara i Stockholm, sen har han en timme på sig att ta nästa flyg till London. Imorgon, från London till Saint Lucia. 
Håller tummarna och hoppas att allt ska gå bra<3


http://www.youtube.com/watch?v=MyGsXiKOVis&feature=related

Tacksam idag för:


Camilla och Robbi som spelar Wordfeud med mig:)))
Maria, tack för maten och kaffet du serverar varje dag! Kram!
Jim, I <3 U 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar