30.7.12

Wisaforest kan de skick ti mååna!!

Ssssemestern som blåste iväg! Dit åkte ett långt inlägg jag skrivit! Tryckte på nån rolig knapp som deletade allt! Vi tar det igen!
Första dagen på jobbet efter semestern, helt ok! Bara att det var lite väl varmt och kvamigt! Pre-preg mattorna klibbade sig fast i varann! Och det är att försöka vara noggrannare och smartare.
Semestern flög iväg, än en gång säger jag, att jag förstår pensionärerna, varför de har fullt upp hela tiden. För livet tycks ju bara gå fortare! 


Åskan har mullrat i några dagar runtom i landet. Idag har Uleåborg fått smaka på den!
Är lite besviken när jag inte steg opp i helg och beundrade fenomenet. Blixtrekord för i sommar skedde under  helgen.


Igår stank det från Wisaforest OMÄNSKLIGT! Kanske för att luften var så tjock och fuktig, eller kanske för att pappersfabriken fick problem pga åskan! Man ska verkligen INTE behöva dra i sig sån hemsk lukt!!


Läser tidningen medan jag skriver och undrar varför kranvattnet IGEN är dåligt i Nokia. Det hände ju även förra sommaren....


Batman premiären, "the dark knight" tycks sprida oro på biosalar. Vi var och se filmen. Nog är den bra gjord, men lite väl mycket våld för mig! Förstår inte varför det måst vara så mycket våld. Det blir bara tröttsamt! Hellre då en thriller där spänningen sitter i hela filmen. Eller, bäst är en romatisk komedi eller filmer med naturkatastrofer.


Det kommer en ny film snart "The Expendables 2" som alla dessa gamla action-gubbar medverkar i, Sylvester Stallone, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Jet Li och Arnold Schwarzenegger. Den trailern visades före Batman och jag kunde inte annat än le när mina 4 vänner brevid, som kommer från Usa och England, reagerade alla samtidigt, med samma läte, när Arnold i trailern sa: "I'm back!"
Visst, Arnold med "I'm back", i Terminator, den är alltid skön, men reaktionen mina vänner gav, var roligare:) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar