21.8.12

Lana Del Ray...

Jag är så trött! Tar en stund förrän jag somnar varje kväll. Kanske för att man har så många tankar som snurrar i huvet. Igår kollade jag ju faktiskt första avsnittet av Dallas. Lite roligt att se hur J.R, Bobby och Sue Ellen har ändrats. Men jag tänker inte följa med serien. Jag gillar INTE serier! Dallas var min favoritserie när jag var liten. Fredagkvällar var som bäst när man fick sätta sig och dra i sig ett avsnitt av serien. Jag tyckte damerna i serien var så vackra:) och jag hatade J.R och gillade Bobby. Det gjorde väl alla andra oxå. 

Lyssnar nu just till Lana Del Ray på Spotify! Bästa albumet på lääääänge!! Skön musik!! Favoriten är "Summertime Sadness":)


På jobbet har det hänt en del saker. Från lilla B-hallen i byn, till stora hallen i stan. Som att komma till en helt ny arbetsplats, även om man har bekanta mänskor omkring en. Javisst, jag har ju jobbat på Baltic Yachts i stan förut, men då befann jag mig i köket, eller i nån vrå och städade. Nu befinner jag mig bland andra båtbyggare i hallen och jag känner mig aningen vilse.

I B-hallen vet man var allting finns, och man kommer igång fortare. Men man lär sig hitta i stan oxå. Och visst är det roligt att vara där alla andra är. Nu hoppas jag bara att de som är kvar i B-hallen kommer snart. 

Och hur roligt är det inte att fara till jobbet och veta att min älskling är i samma byggnad som jag, iallafall några veckor ännu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar