29.10.12

Lycka!

Haha:D Ni kan inte förstå vilken lycka jag känner idag!

Idag har det hänt massor av glädjande saker! Efter att ha jobbat ensam med män och pojkar omkring mig i månader, har jag nu fått en tjej med mig! Och vips, känner man att arbetsdagen tar ett nytt skutt:) 

När jag kom hem från jobbet, hungrig, allt kött i frysen (nu på upptining) så gjorde jag våfflor. Jag vet inte om jag gjorde magi, när det blev extra goda våfflor eller om det var lönnsirapen som gjorde dem till de godaste våfflor jag ätit nånsin! Å vi åt, och åt...sen rullade kanske mest jag till soffan. Mådde inte såå värst bra en stumd efter! 

Sen läste jag min mail...va, va är dethär....nääe...va tysta....jag måste läsa...nääe....vad är det jag ser...ler...va...läser om och om igen....ler bredare....ett meddelande som kommit från min älskling, att en flightbooking has been succeeded...departure....take off....landing....helsinki...return....allt snurrar framför mina ögon och jag kan bara inte tro att det är sant...jag skrattar...läser igen...kan det vaa möjligt...joo...jag blir så lycklig...:D 

Till helgen har jag min älskling här!!:D Har fått det bekräftat via Skype oxå:)
Sen har jag fått reda på att hans familj har det bra trots orkanen. 

Vilken underbar dag!:)

Det är tyst här, pojkarna har nog redan somnat. Dottern bor i stan denna vecka pga sin praktik på en kläd-affär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar