8.11.12

He va naa...

....låten som snurrat flera gånger i mitt huvud idaa....vi pratade idag om att x3m verkligen borde sända Pleppo igen. De skulle garanterat ha många lyssnare om de sände repris, och jättegärna på fredagar:) De finns väl på nätet oxå, men det är inte samma sak. Så, kära x3m. Gör det igen! Bra sändningstid, en fredag, typ klockan tolv:)

Mätt i magen är jag nu, usch, har ätit nån restglass från nåt kalas med kvällskaffet. Har städat ikväll så nu räknar jag med att inte städa förrän måndagkväll. Hopplöst förstås. Sand, en massa sand kommer in hela tiden. Och förrän jag får torktumlaren fixad kommer tvättkorgen att svämma över. Jag tänker inte hänga kläder över hela lägenheten så badrummet får räcka till! Och jag kan tvätta endast en tvätt/dag. Och ni som har barn, vet, att det är en hopplös situation! Men jag räknar med att tumlaren ska fungera med ny rem.

På jobbet har det varit annorlunda idag. Det går framåt. Nu har vi slipat en hel del kan man säga, och idag kom vi fram till den dan då man har svängt ena halvan av formen, så det håller på och blir spännande. Däcket ska snart på. Imorgon blir det att slipa mera. Men snart är vi igång riktigt på riktigt. Då vi börjar laminera. Då ska man ha båda fötterna på jorden! Jag ser fram emot utmaningen.

Fredag imorgon, helgen kommer....och kanske jag klarar saknaden som smyger på, med att drömma mig tillbaks till förra helgen...

Något gott till helgen, se fotot.2 kommentarer:

  1. Somligt fastnar. Just nu har jag Du får it naa... appappaaapppaaa... Fick se Alfred Backas föreställning i torsdags och måste säga att det var sååå kul!
    Och en sak är jag säker på. Kommer INTE att baka kladdkaka! Den är alltför god.
    Hälsa!

    SvaraRadera
  2. Ja, den låten snurrade även i mitt huvud idaa efter att ha hört Euphoria i hörlurarna. Alfred Backa, ska läsa, hittade hans webplats. Ja, kladdkakan är ju bara farligt god, så det är bra att akta sig! Jag ska hälsa, de blir nog glada:)

    SvaraRadera