17.10.12

Hungrig!

Har skickat mina minstingar till skolan. Idag har de utedag. Hoppas på regnfritt väder! Jag behöver allting nytt. Utekläder, regnkläder, joggare, stövlar.....de växer ur allt!! Mina tonåringar och jag sitter hemma. Tonåringarna fick båda två feber, måndagkväll. Jag är sjukledig idag, tur är väl det, det känns av, att nåt skulle brista om jag tog i. Det är lite on och off med denna svullnad efter att visdomständerna åkt. Igen är jag mer svullen. Känner mig som Lina i Lönneberga.
Blir jag blå till på köpet, som en f.d klasskompis, Katarina blev, så börjar nog folk undra. Jim, älsklingen, sa skämtsamt, att tur är väl det att han är inte är här om det händer, för då kan ingen skylla på honom:)

Igår efter att jag skrev inlägget, kom värken innan jag hann ta medicinen och det gör ont! Det är en såndär molande värk, taskig värk. Jag kände mig riktigt stel och orkeslös. Men när jag fick i mig värkmedicinen, så blev allt så mycket lättare.
Köpte yoghurt, soppor av olika slag....igår blev det en yoghurt och blåbärssoppadag. Har just avnjutit en kopp kaffe. Idag ska jag testa kantarellsoppa. Om den ändå sku vara så god som den på Bistro.
Jag är så hungrig!

Om vädret tillåter seglar yachten vidare imorgon från Danmark mot England eller Frankrike. Kommer ihåg min resa till Köpenhamn för typ hundra år sen. Vi bodde i ett vackert Roskilde. Vi besökte Tivoli,  Zoo, vaxmuseet, Ströget, Christiania, vaktparad...vi fick se en hel del..