18.11.12

Beautiful people, beautiful souls...

Nej usch och fy vad denhär helgen rusar iväg!! Men det blir väl så när man har mycket på gång. Fredagkväll, tack till paret som kom med och ställde opp där. Värt så mycket!
Det blev en massa turer mellan hemma och stan....

Twilight...aaah! Blev ju helt frälst i första filmen. Edward och Bella....och sen har vi följt med filmerna vartefter de kommit. Och fredagkväll såg mina tonåringar och jag andra delen av Breaking dawn. Första delen kommer jag ihåg med älsklingen brevid:) och han verkar vara lycklig att slippa undan denna gång. Han tyckte vi skulle sätta tonårskillen i en annan sal, så att han slapp tvingas se Twilight med oss!

Hursomhelst, om första filmen var bra, så var denhär minst lika bra, kanske bäst! tänker inte berätta så mycket eftersom ni kommer troligtvis att se den. Kan säga ändå att den chock man fick mot slutet av filmen, gjorde att alla drog efter andan av hemska scener, men mest för att man kände stor besvikelse av det som hände. Sådär fick det inte gå!!
Och inte bara en gång kände man besvikelsen, men som tur...kunde man pusta ut besvikelsen senare...Mr. Bond ligger nog långt nere nu på min filmlista....nåja, han har ju aldrig varit en etta heller.

Imårse, steg vi opp redan sju, trots att det borde ha varit lördags-sovmorgon. Men klockan åtta satte vi oss i bussen och körde mot Vasa. Där hade vi hockeymatch 10:45. Matchen, ja, den var spännande. Men jag konstaterar att nog är det lungare att sitta som protokollförare på matcher, då kan man koncentrera sig på mål och utvisningar mm istället för matchen. Att delta som hejare under en match är nervwrecking!! Men en glad nyhet!! Jeppis Hockeys D1 Lohko 4 har vunnit i sin serie:) Så, det är ju på bästa sätt. Nu blir det spännande att se vilka motståndare kommer emot oss i följande serie. De flesta av de matcherna spelas 2013.

Min tonåring drog på sig 2 utvisningar idag. Han som under årens lopp dragit på sig endast två såna tidigare, tar 2 till på samma dag. Undrar om det är tonåringen som kryper ur sitt skal!
Sen fick han även en knuff in i sargen som gjorde honom lite omtöcknad.
Hade svårt att hålla mig när ett par brevid mig hurrade och skrek "hyvä" till nån kille när motståndarlaget ville puckla lite utanför målet. Ja sa ganska lungt till dem, att "ei oo hyvä" och hoppas de hörde,och skämdes! Hur kan föräldrar stå och ropa hyvä när det blir lite lätt slagsmål?
Bara för att det är hockey betyder det inte att allt sånt är tillåtet eller??:(
7-5 blev dagens seger. Imorgon har vi spel mot Jpk kl 14:00 i Kristallen, kom och se!

Min rygg, är inte bra ännu, värker fortfarande. Har fått skön massage av brors fru Mikaela ikväll. Fåse om det känns bättre imorgon, men om inte det blir bättre snart, får jag ju nog börja tänka på hur jag ska bli av med den. Inte ryggen, värken!
Mätt i magen ännu. Har ätit smörgåstårta och blåbärspaj. Önskar att jag kunde ha smakat av alla de härligheter Anna bjöd på ikväll, även hon brors fru. Hon bjöd oss och mina syskon på ett festligt dukat bord.

Skype, tack för att du finns och ger mig möjligheten att se och prata med min älskling...varje kväll...

Nej, nu mår jag ganska pyton, har ätit för mycket, är trött och jag ska bara....öö....zzzz...