26.12.12

Julhelgen är så gott som slut. Jobbet väntar imorgon. Men nyårshelgen är genast här efter det. Dessa dagar har varit lata dagar. Riktigt kriminellt lata dagar. Film efter film, spel efter spel, skinka och choklad däremellan. Inte är julen alls så fridfull egentligen, den är nog mer ohälsosam än fridfull.Hursomhelst har vi undkommit maginfluensan hittills. Peppar, peppar....
Den går i varannan gård just nu.Idag ska vi ut och härja i pulkbacken. Jag hoppas bara termometern far ner lite till. -10 grader vore perfekt. När den far över -15, hjälper det inte med utrustning, man får ändå frusna tår.
Tackar för kaffet igår. Brorsan ringde och bjöd på kaffe sent, men det hör julen till att man är oppe länge och  far och sova sent. Vi tittade även på en film och vi kom hem vid midnatt.
Dottern, hon är alltid vaken längst av alla när det är ledigt. Julafton for jag i säng efter tolv nångång. Pojkarna berättade att de hade varit uppe och ätit smörgåsar klockan två på natten, när de slutade spela ett spel. 

Dottern berättade dagen efter med humor i rösten att hon blev riktigt häpen av att se de tre gossarna stövla efter varandra in i köket :) Hon är van att de sover för längsen den tiden.

Det enda mörka molnet på min himmel just nu, är att jag snart borde byta telefonnummer, eftersom jag får så mycket skit till den. Man kan alltid anmäla skräp när det kommer tillräckligt. Det kan bli kostsamt för den som skickar det. 

Har ni annars hört att det är farligt att röra sig på isen?! Isarna kommer i år att vara riktigt dåliga och falska säger sjöbevakarna. Var försiktiga!