12.1.13

Putmage?

Hoppas det nya året har börjat bra för er alla! Träningen har jag kommit igång med, höhh, iallafall förra veckan. Ska iallafall försöka. Men jag borde nog verkligen äta mindre. I fredags fyllde min moster år och vi var och hälsa på där. Jag åt världens godaste bulle, en god kolakaka, och en liten chokladkaka. Okej, före jag for dit åt jag nötter oxå. Men som jag mådde på fredagkväll, så stinn och mätt att magen värkte, borde jag lära mig att min mage ska ha bara lite mat i sig! 
Det gick om efter några timmar när magen hade smält ner det goda. 

Idag, har vi spenderat hela dagen i Karleby! Vi skulle inte ha nånting. Ja, vi letade en hockeyväska, men det de begär för en sån väska är bedrövligt, så jag ska hitta billigare. Men, hittade en billig spegel från Anttila för 17euro. I flera års tid har vi varit utan spegel. Javisst har vi en spegel i, wc:n, men en spegel där man ser helheten hittade vi nu. Och jag hann få sista spegeln:)


Ishockeyband till lillkillens skridskor, nya pennor till dottern, ipad-skydd köpte jag äntligen, sen en film, som jag just tittat på i min ensamhet, när både sonen och dottern är på språng, Bait. Spännande och hade sina episoder av: titta bort om man är känslig:


Se vad jag hittade för bild!:) Den är så otroligt skön och jag blir ju riktigt sentimental av den.
Namnet kräver endast lite omändring bara:)

Det har varit lite lättare de senaste dagarna. Har haft möjlighet att ha kontakt med honom varje dag och då känner man sig mycket gladare.
Imorgon har sonen hockeymatch. I Suolahti, mot Urho.
Jag får väl se om jag åker med. Det blir runt 6 timmar totalt i bussen och jag borde egentligen vara hemma och göra nytta. 
Oskojat?
Nå nääe, jag borde tvätta och städa! 
Söndagar går till för att tänka på morgondagen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar