11.4.13

Frilufsarna mm

Denhär dan har varit underbar på många sätt. På jobbet verkade alla ha lite torsdagfeelis eller kanske vårkänslor över sig. De flesta var glada och och humorn öste ur pojkarna, männen.... Mina magmuskler drog ihop sig av skratt vid nåt tillfälle och nog är det ju skön känsla att få sig ett gott skratt. Kul när stressen är nånstans under golvet och inte alltid finns bakom hörnet.
Och nån hävde ur sig eftersom jag hade hittat saftiga apelsiner och även äpplen på Prisma, att jag är fruktsam. Det blev ju helt tokigt:D
Nån trodde sig stiga fel och synen av hur han ryckte till som han fått en elstöt var bara för bra!:D Ni vet dendär känslan när man håller på och somnar och det rycker till i en för att man tror man ska falla....


Pauserna på jobbet, ute i vårsolen gör mänskor glada...och ack hur varmt värmer inte solen!
Så ikväll var det första gången "frilufsarna" körde igång. En kurs via Arbis, där vi går längs naturstigar några gånger. Friluftsliv och jag älskade varje sekund av kvällen!


Och det finns ännu platser kvar, så kom med om du känner att du behöver frisk luft och avkoppling. Det blev en fullkomlig njutning! Och jag ser fram emot nästa gång! Sen är det ju glädjande att lära känna nya mänskor! När vi stannade till och beundrade solen och isen, var det nog något av det mäktigaste jag sett. Det var vackrare än alla solnedgångar jag sett! Ett foto kan inte förklara verkligheten, men jag kan ju försöka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar