19.4.13

Lazy friday

Idag skulle jag ha kunnat städa huset hela dagen. Varför jag inte gjorde det är enbart latheten som tog över. Tänk om jag ikväll skulle ha kunnat sätta mig ner i soffan och blicka ut över ett väldoftande blänkande rent hem. Jag har varit hemma med 9-åringen. Han går nu på antibiotika. Han har ett äckligt sår in i munnen, eftersom han bitit sig rejält i kinden när han var bedövad. Svårt att äta och sluddrar lite när han talar.
Typ såhär kunde det ju se ut efter att man städat:Här sitter jag nu iallafall och ser ut över ett ostädat hem. De senaste dagarna har dammsugaren gått varje dag. För nu är det vår och sandhoparnas samlingstid. Och de verkar att trivas här. 
Nå, jag ska iallafall städa nåt smått....imorgon kör jag med tonåringarna till Vasa. Vi ska spendera lördag till söndag där. Träffa syrran, simma, gå i affärer, jag tänker inte säga shoppa, för till det behöver man nåt som heter pengar. Men man kan iallafall gå i affärer:) och låtsas att man har dem.
Vi råkade nu pricka in en helg i Vasa, när det är HS Centers stora öppning, så man kommer inte att vara ensam minsann.

Det är en hel dem jag kommer att behöva nu, så jag måste vara försiktig med att köpa onödiga kläder. Jag ska ha en bra ryggsäck som kan bära minst 15kg last. Jag ska ha ordentliga vandringsskor, tält, bra vandringskläder, regnkläder, sovsäck, underlag, trangiakök mm mm mm mm. En hel massa saker! Som kostar! För jag ska utmana mig själv och gå på vandring. Och min bästaste vän kommer med mig!!SAREK

Nähäpp, nu ska jag hämta ett hel lass av tonåringar från stan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar