21.4.13

Trött...

Trött efter en helg på resande fot. Om än bara till Vasa. Vi startade redan halvtio lördamorgon. Vi hamnade och ta en genväg eftersom riksåttan var stängd. Väl framme gick vi i affärer. Ingen av oss hade nån riktig stor shopparlust. Vi träffade min syrra, som var i jobb där i köpcentret.
Vi åkte till hotellet till två, då vi fick checka in. Vi simmade....klockan gick snabbt. Vid sex-tiden på kvällen hade vi träff på Amarillo. Vi åt god mat. Klockan nio gick vi till Gloria-bion och såg en usel film av Tom Cruise. Den var så dålig!!

Vi åkte efteråt till hotellet trötta och jag var lite förvånad att min dotter somnade först. Hon somnar alltid sist. Jag vaknade av nåt ljud klockan fyra på natten. Då satt dottern i sängen och suckade. Hon sa hon mådde riktigt dåligt. Och sen började hon spy och spy och spy...hon spyr alltid många gånger...Så nu har vi fått maginfluensan som alla redan tycks ha haft.

Det blev att åka hem direkt efter att vi checkade ut.
Idag har jag varit så trött. Jag har sovit flera timmar.

En äldre man i simhallen skulle ha åkt med huvet ut om jag vetat vem han var. De tycks finnas överallt! Dessa äckliga snuskgubbar som borde stängas in!! Så föräldrar och barn ska alltid se upp!! De finns brevid dig fast du inte vill tro på det. Och badhotell som Tropiclandia är ju perfekt ställe.

En annan sak jag tycker är fruktansvärt äckligt är när par hånglar i bassängar!!!
De kan hålla sig tills de är på hotellrummet!! Det känns ohygieniskt och jag tycker barn ska slippa se par hångla i bassänger. På Oulu Eden fick faktiskt ett par en gång tillsägelse när de hånglade!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar