2.9.13

Äckligt!!:(

Ligger och fryser och har huvudvärk igen. Troligtvis helt i onödan som jag anstränger mig inför morgondagen. Jag borde aldrig mer sucka när jag ska upp till jobbet. Man mår allra bäst när man har rutin och gör nåt vettigt utav dagen. Nu har jag spenderat denna dag hemma framför tv:n och ibland eller egentligen ofta sprungit på toaletten. 
Jag ska nämligen vara med på kolonskopi imorgon! 
Min mage har aldrig fungerat riktigt. Men jag har ändå mått bra på sista tiden. Jag tror själv att min mage är trög för att jag äter för hastigt, oroar mig för mycket och äter för ohälsosamt.

Hela gårdagen och idag har jag tänkt på vilken lycka det är att kunna äta! Själv har jag varit tvungen att äta flytande i 2 dagar och det är det är äckligt!! Alla dessa Lämmin Kuppi sopporna är äckliga!!
Så imorgon ska jag äta nåt riktigt gott efter undersökningen!

Försöker få i mig det sista av en dryck som är bara för äcklig. Har väl fått i mig 3 liter idag och borde få ner en liter till. Det är den som ser till att magen töms.
Men när varje klunk gör en spyfärdig är det svårt. Tänk er att ni måste dricka 4 liter saltvatten. Ungefär så är det.

Tv:n har sänt matprogram på typ alla kanaler idag och aldrig förr har jag känt sådan lust att stiga i köket och börja kocka och laga god och fin mat. Och hungern som kom när man såg dessa maffiga tallrikar med mat på....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar