30.5.13

Hiken idag

Vilken hetta! Tänk vilket väder vi haft de senaste veckorna! Hoppas nu bara att dethär vädret sitter i hela sommaren! Idag +29. På jobbet svettas man överallt med byxorna från Blåkläder! De klibbar fast i kroppen och man känner sig väldigt ofräsch! Har varit på däck och laminerat och knäna klibbar sig fast i knäskydden när man sitter där på knäna och lammar, vilket resulterar i att knäna svider när dan är slut. 

Har träffat mina vandrare idag. Det är alltid roligt att träffa dem och vandra i skogen. Det är glada vänliga kvinnor. Inga sura miner! Saknade dock Johanna S. Vi kvinnor måste vara mer glada åt varann! Man känner sig mycket gladare i sånt sällskap som jag hade ikväll!
Inga sura uppstudsiga miner där inte fastän myggen jagade oss som värsta blodsugande Twilight-vampyrer. 

Fredag imorgon. Det blir grillfest på jobbet på kvällen. Då firar vi båten som ligger vid kajen, 107:an. Till den båten har jag laminerat delar i ett års tid. Vi gjorde en massa skott och balkar.Jag har även isolerat väggarna med hjälp från Christer. Jobbat på däcket med Markus. Lammat under däck....men, det är längesen. Nu är det 108:an som gäller.

Sov gott! Önskar er en skön fredag!