27.2.14

Bowling

Det blev en lång dag igen. Jag har knappt varit hemma denna vecka. Så nog är det tur att det inte händer så ofta. Men när det är mycket på gång så är det ofta samma tidpunkt.
Men helgen kommer emot och då får man vila. 
Jag kom hem nio ikväll och har inte varit hemma sen tidig morgon. Det märks att jag borde börja städa här också. Efter jobbet hämtade jag pojkarna. Hade lovat att vi skulle åtminstone bowla på sportlovet. Så jag hämtade dem och körde norrut, mot storstan. Halvvägs och plockade vi upp kusin Marianne som skulle komma med och bowla. Det är hon som slänger iväg klotet på bilden.
Ni skulle se när 12-åringen slungar iväg sitt bowlingklot. Jag fattar inte hur han gör, men har har 'det'!
Han ser precis ut som en proffessionell bowlare när han slungar iväg klotet. Han brukar även få flera Strike, men idag hade han otur. Som vanligt tar jag i för lite, eller om man ska vara ärlig för mycket, så jag blev sist. Marianne bjöd på kaffe efteråt, så det var roligt att träffa folket där.


Igår när jag skulle börja sova, fick jag en klump av ångest i halsen och den ville inte ge med sig, så jag sova ganska dåligt.
Det började med att jag betalade flera räkningar. Vilket jag ibland blir lite dyster av.
Sen insåg jag att pojkarnas sportlov är så gott som över och de har inte fått göra något roligt alls. Dendär känslan av att vara en riktigt dålig mamma kom över mig och jag suckade djupt….
Men jag har en känsla av att jag inte är ensam i världen med den känslan.Det är hursomhelst skönt när helgen kommer emot. Jag kan inte fatta att fredag är snart här.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar