4.1.14

En dag med mamma

Idag ringde det på dörren och utanför stod älskade mamma. Hon skulle och shoppa så vi följde med. Så idag har jag och tonåringarna spenderat en dag på stan med min mamma. Tacksam!

Så sitter vi där, i omklädningsrummet på Code. Mamma provade snygga jeans, och som vanligt slutar det med att vi halvt skrattar ihjäl oss så att folk tittar:)


Tonårskillen gömde mormors stövel...och vi bara väntade på hennes hysteriska stämma om vart hon gjort av skon...men tonåringen och jag avslöjade oss före det hände när skrattet bubblade fram, och när hon letade skon visste hon...så hysterin kom aldrig!Efter stadsbesöket svängde vi in hos min bror och hans familj. Deras minsting har fyllt fyra år. Blev bjudna på kaffe och kladdkaka. Yummi!
Nu sitter vi hemma och kollar film...
2014

Bloggtorkan kom med det nya året. Eller är det bara så att jag försöker få nån rutin tillbaka och tappar bort mig själv.
Somnar efter middagen av trötthet.
Sover on och off på nätterna och vaknar två timmar före klockan ska ringa, tänker Halleluuhjah, ännu två timmars vila och vaknar igen en timme senare.


Drömmer om att jag försöker med panik (pga tidsbrist), få köpt en tågbiljett från Vr:s automat, men mitt bannkort krånglar och jag tappar det på snöig hal mark, så det åker iväg, jag missar tåget jag ska på, ser det sakta rulla iväg och när jag vaknar känner jag ännu av paniken och har gråten i halsen...
...som när jag var tonåring och nångång missade bussen till högstadiet var det ungefär samma känsla.. 


Ja, på jobbet har det varit annorlunda. Jag har varit på köket i B-byn. Köksan var hemma med maginfluensa i huset.
Minst 30 termosar kaffe blev kokt under två dagar. 
Vi finnar sörplar kaffe! Om vi ändå förstod oss på kaffe! Det kaffe vi dricker är rena rama sörjan. Det kan jämföras med dendär svarta oljan som rinner ur bilen vid oljebyte.
Men nu har jag kaffebönor att testa och jag hoppas verkligen att jag kommer att få smaka på äkta kaffe som är lika perfekt som ny olja i bilen.


På tisdag ska jag med på prepreglaminering. Så det ser jag framemot och hoppas det kommer att gå som smort. Prepreg är en utmaning, men det är roligt när man väl kommer igång.