25.4.14

Marknad i stan

Igen en gång skräp! Idag skulle jag ha velat ta till en megafon och tala ilsket ut åt mänskorna att sluta slänga skräp!! Som det såg ut på gågatan i Jeppis idag!! I vissa länder får man fem piskrappar om man slänger skräp på marken. Här tycker jag man åtminstone kunde ge böter! 
Vilka äckligt äckliga mänskor vi Österbottningar är!!I övrigt har denna dag varit super! Jag fick bra betyg av arbetshälsovårdaren. Hörsel, lungor, blodtryck, och levervärden, allt var inom den ramen det ska. Efter besöket kändes det superbra! Jag tänkte faktiskt på att jag kanske aldrig nånsin egentligen mått så bra som nu.En annan orsak till att dagen kändes riktigt bra är den komplimang jag fick på jobbet. Jag blev riktigt rörd när jag hörde att jag gjort bra arbete.


När jag kom från jobbet cyklade jag med de två yngsta till marknaden i stan. Köpte som vanligt inget och jag är ganska trött på hela marknaden som ser likadan ut vareviga år. Köpte nya strumpor till pojkarna från Halpa-Halli.
Imorgon blir det jobb tidig morgon. Nu är 108:an, WINWIN snart klar, så tjejerna på jobbet hjälps åt denna helg att städa den. Sovdags.