7.6.14

Starbucks I like

Vilka underbara dagar när sommaren kommer på. Älsklingen kom torsdagkväll och med sig hade det underbara kaffe jag älskar. Starbucks! Nu har jag två paket med kaffe och ska nog använda det försiktigt så att det räcker länge. 

Fredag jobbade jag motvilligt. Men vi var klara redan halvtvå och jag åkte hem. Fredagkväll bjöd mamma och Jenkki oss på grillat kött och Snellmans goda grillkorv Etvartti:)

Idag har vi målat med Lappi igen. Det jag har tänkt göra nu i flera veckor. Men idag började jag måla fönsterkarmarna. Vita.
Blev förstås inte klar. Så förhoppningsvist är vädret bra imorgon så att vi kan fortsätta. Men det tar tid att måla eftersom jag är rädd att måla fönstren.

Min skriftskolpojke åker imorgon på läger och kommer att vara borta hela veckan. Och det värsta av allt är att nästa HELG!! är det konfirmation och jag har inte planerat ett dugg. Nästa vecka blir det nog att baka tårtor. Kanske jag gör det jag gör bäst. Pinocciotårta. Den är ju enkel att göra och dessutom god med persikor emellan, om än alltför söt! 

Vi bor ju fem stycken, ja ibland sex stycken i en lägenhet på 70m2. 
Så jag skojade lite om att om jag har bjudning där kan vi göra ett långbord från framdörren till bakdörren vilket betyder att gästerna går rakt igenom lägenheten. 

Om det dessutom är soligt så kan gästerna stanna på baksidan. Om det regnar är gästerna illa ute:/ men nån slags kompromiss kanske vi hittar utan att behöva stiga varandra på tårna eller sitta i varandras famnar. 

Just nu sitter jag på Pavis och ska äta som en kossa. De har ju fyra magar:)