15.6.14

Det var en kväll i Juni

Sitter hos mamma och är lite sur på solen. Låg halvtimme, då kom molnen och det blev kallt. Men solen visade sig igen. Senare nu ikväll gick jag med kusin Marianne längs Fäboda stranden.


Konfirmationen är över. Idag var konfirmanderna med om nattvarden och konfirmanderna fick sina konfirmationsminnen. Så nu har de rätt att vara faddrar mm 


...vi grillade när vi kom hem och kan bara konstatera än en gång att jag är världens sämsta "grillare".
Grillen var het och kött och kyckling blev lite väl svart.
Det överlåter jag från och med nu till min älskling! Så nu får grillen stå kall till Juli.
Men pojkarna som grillade sina marshmallows fick dem perfekta.


Ikväll ska jag nog köra bodycombat efter allt gott man ätit. Det är faktiskt så sant som jag läste en gång. När man går över 35 år, blir det bara svårare att hålla vikten i ordning. Det är precis som att midjan, magen och låren skulle välla ut 10 cm efter en fest-dag med tårta och annat mums.Och det blir bara svårare och svårare att få bort det.
Det är allt lite orättvist. Varje onsdag och fredag är det bulla och smörgåsar på jobbet. Och varje onsdag och fredag äter vissa killar en bulle och en smörgås, och det syns inte ett dugg på dem!
Viktigast är ju att vara frisk förstås och må bra.


Min frisyr har blivit ljusare. Det är första gången som jag är så ljus i håret som nu. Blonda slingor.
Över 5 minuter försenad till frisören mötte jag ett par som både jobbar där jag jobbar.
Jag promenerade hastigt med näsan i telefonen och var lite stressad eftersom jag var tvungen att hinna överföra pengar till min dotter medan jag gick. Jag är bra på sånt. Att stressa! Och utmana mig själv med att jag hinner nog, bara jag är kvick! Jag hörde någon säga mitt namn och i mitt sinnesförvirrade-tillstånd stammade jag fram några ord blandad med att jag var försenad....och nu efteråt undrar jag riktigt vad jag sa och om de tyckte jag var högfärdig eller nåt. Jag hoppas jag ser dem snart så att jag får förklara mig!