17.8.14

En vacker augustikvällEnergi-kick!

Varifrån min energi-kick kom när jag vaknade idag, vet jag inte, men jag var nästan uppe med tuppen. Redan halv-åtta och solen sken vackert.


I flera dagar har det legat handdukar och kläder lite här och var. Mitt skåp var riktigt råddigt. Så innan jag ens satte mitt morgonkaffe i halsen, ordnade jag om i mitt skåp. Slängde två påsar med kläder jag inte använder. Dammet nästan sprakade. Så mycket damm i luften. Filtarna i soffan och soff-överdraget fick också dammet att flyga högt i skyn. En oskyldig hög med målar-kläder låg även och väntade på att bli tvättade. Nu är tvätt-korgen överfull, så det blir nog några tvättar idag. Jag har ändå inte nyst ännu, men det kommer….kommer dock att sakna orden, "bless you" när jag väl sätter igång.


Ja, så jag har nu dammsugt och även hunnit med mitt morgonkaffe. Kylskåpet blev rensat från ogräs. Och idag ska jag handla mat till den kommande veckan. Hoppas att jag skall hinna måla lite också.
Från Nelly har jag beställt dessa sköna byxor. Rekommenderas varmt! Vila Picass Jersey Pants.


Igårkväll blev jag då bjuden på mycket gott hos Ann-Sofi och Bernhard. XXL-biff, som har den absolut bästa marinaden, eftersom den har den så god bbq-sås på, delikat grillad lax, sparris, rösti-potatis, grillad halloumi-ost och en hel mängd sallader till.