1.11.15

Aladdin och kräftkalas

De senaste dagarna har jag känt mig som jag tror att äldre mänskor gör, när de måste vila med jämna mellanrum i vardagen.


Jag har en flunssa som nog håller på och försvinner, men jag kan inte sätta fingret på vad det är, som får mig att bli så utan energi. Gissar lite på bihåleinflammation.Jag blir mer rädd och mer inbillningssjuk när jag inte känner mig i form, eftersom jag snart blir vuxen på riktigt och sjukdomar av olika slag kan börja uppstå.
Ja, så, denhär kvinnan som för det mesta känner sig åtminstone tio år yngre fyller 40 år i slutet av året. Jag har säkert skämtsamt berättat om hur det varit att fylla år vid jultiden, när man ännu var bara barnet och man firade med kompisar och föräldrar. Man fick konfekt och blommor som köpts med 50% rabatt. Vilket jag inte brydde mig om, det var bara glädjande att fylla år. 
Det var bara det att konfekten inte riktigt smakade mera den dagen när man fyllde. Man hade ätit sig spyfärdig dagarna innan. Den konfekt jag tycker bäst om är väl nog denna.... Aladdin.Jag börjar smått få lite julkänslor, eller de kommer och går. Men jag ska nog vara ganska tyst om julen ännu, eftersom nån i familjen är rädd att förändras till herr Scrooge, om det redan nu pratas jul:)


Igår var det första gången i mitt 39-åriga liv jag åt kräftor. En god vän till oss bjöd oss hem till honom och kräftorna var precis så goda som jag hade fantiserat. 
Kräftor, tigerräkor, salamipaj, skinkpaj blandades i en härlig mix med visor av Cornelis mfl och låtar av Sinatra mfl. Mätta och belåtna blev vi. 

2 kommentarer:

  1. Hej, läser ofta din blogg trots att vi inte känner varandra så bra mera. Jag undrar bara om du är utbränd...? Har själv varit sjukskriven snart 2 mån. nu och känner igen mig i mycket du skriver. Sköt om dig!

    SvaraRadera
  2. Tanken har slagit mig de gånger jag känt mig trött. Men jag mår bra för det mesta och känner mig energisk. Jag tror att den mörka hösten får mig bli lite tröttare. Steget till att jag skall erkänna att jag skulle vara utbränd är långt och stort. Däremot blir (män kan blunda nu) min pms värre hela tiden när det kommer till humöret och trötthet.

    SvaraRadera