30.8.15

Utan energi

Helgen har gått lite energilöst. I mina tankar har jag undrat om det är nåt material vi använder på jobbet just nu som gör mig så konstig...har slarvat med skydds-utrustningen som alla andra. 
Det känns som man bara ville ligga och slöa i soffan, inte ens lyfta ett finger. Även som nånslags klump i halsen, inte som flunssa, svårt att förklara.


Ibland undrar man förstås hur länge man klarar sig utan att få problem från jobbet, eftersom vi dagligen använder giftiga ämnen. Desto viktigare att verkligen använda skyddskläder.
Jag i min stora dammhalare för många månader sen och lite krimskrams med. 


Villa-avslutning lördagkväll firade vi i Sundby med goda vänner. Hemgjorda delikata hamburgare och en riktigt underbar kladdkaka med äkta Fazers blå hade fröken Malin bakat. Ja, som avslutning fyrverkerier. Det är andra gången älsklingen firar venetiansk med oss och jag älskar att se att han blir lika uppspelt som vi andra när han tänder sin pjäs och springer halvt därifrån, och sen att han hittar en stubin som hänger från min jacka och han vill tända på...då fnittrar alla hejdlöst:)


Söndag var vi riktigt duktiga. Som vanligt blev det goda amerikanska pancakes till frukost med blåbär och lönnsirap. Mums!


Och sen byggde vi på huset och vi fick uträttat mycket trots att min trötthet hela tiden fanns där. Söndagkväll blev vi bjudna på tacos hos andra goda vänner och det var så gott! 


Senare satte vi oss i deras gröna växthus med kaffe och bulla.

En bra avslutning på helgen. 
Ha en skön vecka!