9.5.16

Tvättmaskin på plats

Egentligen är jag ganska duktig tycker jag. 
Imorse satte jag släpvagnen på och for till jobbet. Laminerade hela dagen och efter jobbet fortsatte jag färden till staden norr om oss. Fast det står en dyrt kan man inte vara utan tvättmaskin. 


Så jag och min 17-årige (som som sagt praktiserar på Baltic Yachts) körde till Gigantti och det tog inte många minuter förrän den utvalda tvättmaskinen var fast på släpvagnen. 


Men jag har stor fobi med att köra med nåt dyrbart på kärran. Däremot min älskling "God bless, he's an american", när han tar släpvagnen, kunde det gott se ut såhär och han skulle inte vaa rädd. 


Så jag ursäktar mig för de bilister som hamnade och ligga bakom mig idag när jag körde 60-70km/h.


När vi kom hem, hade talkon som jag glömt påbörjats. Så det var bara att slänga in tvättmaskinen i lägenheten och dra barnen ut med mig på vår-talkot. Motvilligt började de mocka bark runt buskarna. När de väl kom igång tror jag nästan de tyckte det var lite kul.

Vi uträttade inte så mycket, men hoppas det hjälpte lite. Hungriga som vi var när klockan gick mot halvsju och ingen middag hade vi hunnit med,  körde vi efter talkon in ti stan och då blev det snabbmat.

På samma gång fick jag handla mat.
Kylskåpet är tomt heeela tiiiden!
Sent om sider fick vi klä av tvättmaskinen och installera den. 


Mina tonåringar var oerhört hjälpsamma och duktiga. Ingen frågan om saken att de kommer att briljant klara detdär den dagen de flyttar ut. 


Slangarna åkte till rätt ställen och första tvätten har blivit gjord.
Nu borde jag ju sova.....stupid att jag just nu känner mig fruktansvärt kaffesnål.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar