10.9.16

No bike.

Konstig historia för dagen. 15-åringen tycks ha jätte-otur när det handlar om cyklar.

Har sms:at från och till i några dar med en dam från Vasa. Hon sålde på Findit, en svart cykel i gott skick. Så vi stämde träff idag i Vasa.


Plötsligt, sådär 10 minuter före vi ska träffas, börjar hon säga att vi istället borde köpa den turkosa cykeln hon oxå har till salu. Den är bättre iskick och vi får den för samma pris.

Jag talar med sonen och nej, han är intresserad av den svarta. Den turkosa är en riktig flick-cykel med rosa korg.Damen börjar bete sig konstigt. Plötsligt kommer meddelanden om att den svarta cykeln är sönder och att den är inlåst i en källare och att hon inte har någon nyckel eftersom hennes man har den med till jobbet.

Kvinnan har vetat om i flera dagar att vi kommer för att köpa den svarta.
Vi kom fram till bakgården var hon bor och redan då visste jag att jag inte köper något eftersom det hela kändes så fejk.


15-åringen testade turkosa cykeln med rosa korg:/ men han var inte så intresserad som tur. Vi fick iallafall titta på Vasa stad några timmar....

När jag tittar nu några timmar senare så står det på Findit att den svarta cykeln är såld som enligt damen var sönder och inlåst. Det luktar dynga om det hela.

Jag såg reklam på denna klocka och nu har jag ett såntdär sug, måste-ha-den.
De är så vackra.

Rosefield watches.