9.11.16

A dangerous place to be!

Ja finner ännu inga ord över hur besviken och chockad jag blev av att Donald Trump blir USA:s nästa president.

Det har någonstans gått så otroligt fel att man inte kan förstå det! Hur kunde man rösta fram en president som är så självisk ilsken och arg och som ett litet barn som inte får sin vilja igenom och står och stampar med fötterna riktigt tjurigt.


Precis så beter han sig. Jag har inte en enda gång sett något ödmjukt komma ur honom. Har de som röstade på honom, förstått vilken farlig värld de skapat? Dethär slutar inte bra!!

Eller kanske valet var riggat?
Av Trump eller kanske hans riddare?
Trump stod ju där och sa många gånger efter varann att dethär valet är riggat. Och alla trodde han syftade på att Clinton skulle ha gjort något sådant.

Men tänk om han hade riggat det? Och den dagen man får fast honom kan de inte ens döma honom, för det finns ju bevis på att han inte ljugt. Han sa ju det direkt till kameran.

Men att det är så att så många amerikaner röstade på Trump är ledsamt, oroande och sätter skräck i mig. Jag säger som en amerikan sa som inte heller gillade Trump. Vart har respekten försvunnit? Varför har mänskor blivit sådär frustrerade? Och hur ska man få det tillbaka?

Iallafall inte med Trump. "Make America great again"?? Det blir inget great America ever again, med en sån kallhjärtad mänska vid makten som inte har respekt för någon annan än sig själv. Det blev en farligare värld att leva i.