6.8.17

A man named David

En mulen söndag. 16 grader. Har städat vid huset och fått bort lite damm. Jag har ingen energi just nu att göra något mer....


Ensam hemma just nu, och uttråkad började jag läsa denhär boken som jag köpte på loppis. En sann berättelse om en pojke som kallades "Det" av sin mor och blev fruktansvärt grymt misshandlad av henne psykiskt och fysiskt.

Och sen handlar det om hans sätt att komma över det som vuxen. Jag är ingen bra bok-läsare. Jag vill helst läsa igenom en bok på några timmar. Men gör ett försök iallafall.


Det är väl därför jag inte heller gillar tv-serier som pågår säsong efter säsong. När vi tittade på "Breaking bad" serien ville jag se allt på en gång, men vi tog 1-2 avsnitt åt gången. Vilken spännande serie det var förresten!


Här hemma påpekar de om och om igen att jag måste börja titta på "Game of thrones" men jag är inte så säker på det. Har aldrig gillat "Sagan om ringen" eller "Harry Potter" och jag tror de har lite samma innehåll. Men kanske jag ger ett avsnitt en chans.


Idag har jag annars anmält mig till en höstvandring en helg, från lördag-söndag. En vandring i Salamajärvi nationalpark. Salamajärvi ligger 2 timmars bilfärd härifrån inåt landet.
Och så tänkte jag anmäla mig till vandringar i nejden, kanske orientalisk dans, vattengymnastik med hårdare tempo, åka med Ingves buss till julmarknad i Tallinn eller julresa till St Petersburg, ja, jag vill så mycket, vi får se vad det blir....