24.10.17

Metoo med mera med mera....

Jag undrar hur det känns för alla godhjärtade, trogna män, som hela tiden får höra hur vidrig deras mansvärld är!!

Vågar de normala männen ens lyfta upp blicken mera och titta en annan kvinna i ögonen. Eller hjälpa ett barn som är i trubbel utan att bli utpekad som ett svin?

Skulle vi kvinnor i vår kvinnovärld, lika ofta bli beskyllda för samma saker, skulle vi nog vara jätte deprimerade och känna oss ledsna och värdelösa.

Sen som någon sa, kvinnor kan nog oxå ställa till det! Men männen är väl så lojala mot kvinnorna, att de inte vill sätta dem i trubbel och talar inte om det, men när det ät tvärtom blir det nog ett ramaskri.

Har ni tänkt på alla dessa musikvideon som görs? Titta på Nicki Minajs, Anaconda eller nån av de andra musikvideon där det handlar om att twerka hit och dit.....och ja, just det. Vem är det vi kvinnor eggar upp till vansinne om inte männen!!??!!
Ja, varifrån får alla dessa sextrakasserier sin början...!!!

Denhär dagen har annars varit full. Jag kom just hem. På jobbet gick det fort. Jag har varit till frysen både igår och idag. Där är det minst -20 grader och fast jag är fullklädd med riktigt varma kläder....så frös jag så mycket! Jag är nog född i fel land.

Efte frysen åkte vi på lunch ti Strandis. Det var gott med mos, korv och fisk.
Fortsatte jobba med att inventera alla Sprint, prepreg mm mattor och min tröga dumma krångliga hjärna gör det inte lätt för mig.
Men jag tror det blev ok!

Sen kom abs-delar i massor som nu ska ordnas upp.
Före jag åkte hem för dagen, hade jag en bokad tid till massören. En massör kommer varje vår och höst och masserar oss.

Direkt från massören till språklektion. Och kom hem vid halvnio. Sen kom pojkarna hem och nu är det sovdags. Jag är så trött....