23.4.18

Orientering

Dagen började med att 18-åringen öppnade kylskåpsdörren med ett åhå! Han hade glömt att han behövde mat till jobbet.
Så vi åt kvickt våra morgonmål och körde till Abc så han fick springa in och köpa en lunchlåda....körde honom till jobbet och vidare till mitt jobb.


Dagen var okej. Det kom in varor med jämna mellanrum....
...efter jobbet hann jag hämta sonen från jobbet och äta en sallad, förrän jag och dottern körde iväg till det de kallar skjutbanan i Kokkola. Nu är det inte riktigt en skjutbana precis dit vi sko, men skjutbanan var i närheten iallafall.

Där orienterade vi med Sören. Sören jobbar som Project manager på jobbet, men tävlar även i orientering. Så han ordnade denna kiky-aktivitet.


Vi var 9 stycken som ville testa på det! Kände hur stressen föll av mig genast när vi började vandra i skogen. Medan vi tittade på kartan och hittade kontrollpunkterna berättade han om vad de olika märkena på kartan betydde.

Detdär vore ett utmärkt sätt att ta familjen med på. Varje måndag ordnas orientering på olika ställen och 200-300 ivriga springer i skogen.

När vi kom hem tog jag pojkarna med mig och for och lyfte bort stockarna från vägrenen. Nu är det vara att hugga i och göra ved av det.

Kom hem för en timme sen och nu ska jag avsluta dagen med en lugn låt och lite Ted talks. Har märkt att om jag lyssnar på Ted talks blir jag trött🙄

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar