17.7.18

Mattorg och Tankar

Växkte pojkarna halvnio. Onödigt tidigt tyckte de. Så klockan 10 var vi redan i Kokkola på Europeiska mattorget. Så fjuttigt och litet det var. Det brukar ju vara så många stånd. Men inte denna gång.

Det blev även en sväng in till Micks och pojkarna fick nya shorts. Det var verkligen dags!
Det blev några pizzabitar till lunch.

Och sen lite före 12 åkte vi till Kokkola camping. Till Havsparken. Och vi hoppade på färjan som skulle ta oss över till Tankar. 45e blev det för oss tre. Minstingen fick det till halva priset.
Vilken het dag! Men det var nästan för bra på båten. Det blåste så skönt och inte så hett.

Genast vi kom iland på Tankar kände vi hur jättehett det var.
Vi försökte ändå utforska ön och till sist stannade vi och plaskade med fötterna i vattnet och pojkarna doppade sina huvuden i vattnet.

Halvfyra åkte vi från Tankar tillbaka till Kokkola. Det tog 1,5h att åka båt.
Vi åt thaifood när vi kom tillbaka. Blir alltid lite besviken när man hamnar och äta rester från asiatisk buffé och betalar fullt pris.

Detdär gula riset ni vet med grönsaksblandning. Jag älskar det riset! Men dethär gick inte att äta idag. Det var torrt och hårt efter att ha stått hela dagen. Basmatiriset gick bra! Och vårrullen var jättegod och kycklingsåserna.

Och mätt blev jag av dagens mat. Så mätt att jag var tvungen att fara på en länk för att få bort den värsta fulla känslan när jag kom hem.

Foton från dagen...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar