24.1.18

Nytt hjärta

Ute är det inte så härligt väder. Det var bättre när det var runt -10.
Nu har det blivit varmare, det kommer snö och så blåser det, så det är lite av en snöstorm därute. Det talas även om att det kommer att regna. Det vill ingen ha!

Fönstren på jobbet såg ut såhär ända upp till trejde våningen.


Ikväll blev vädret mycket behagligare. Skönt väder! Tog pojkarna med på en promenad. Tyckte vi alla behövde frisk luft. Det blir alltför mycket sittande.Från vardagliga saker till mycket allvarligare saker.

Har en kusin, Mikaela som föddes med hjärtfel. När hon föddes trodde läkarna att hon bara skulle leva tills hon var ca 4 år gammal.

Men hon har kämpat sig igenom operation efter operation genom livet. Hon har haft så många dagar under sitt liv där hon mått väldigt väldigt dåligt. Idag är hon väl 33 år.

Jag har många gånger undrat hur hon orkar vara glad. Men de stunder hon varit glad är väl de gånger hon mått bättre. Jag tror ingen kan förstå hur många tårar hon gråtit av smärta och hopplöshet.

Hon har väntat länge länge på ett nytt hjärta. Senast igår läste jag om hennes hopplösa väntan. 
Men idag! Idag är en utav de största och viktigaste dagarna i hennes liv!

Idag har hon fått besked om att ett nytt hjärta väntar på henne. Så för henne blev det att genast åka till Helsingfors för hjärttransplantation.
Operationen skulle börja ikväll vid 18 och väntas ta hela natten.
Det är stort!

Så vi tänker vi på henne och ber att allt ska gå bra! Och jag önskar så att hon får många lyckliga år framför sig och att hon äntligen kommer att få må bättre! 

Och mina tankar går onekligen till den person som mist livet. Det är sorg för någon.