1.5.18

San Diego Zoo...

Därhemma har ni firat Vappen och Första Maj! Hoppas vädret har varit bra och att ni druckit god mjöd och ätit delikata hembakade munkar. Mammas munkar var ju fenomenala!❤ och mjöden var perfekt!

Idag är det tisdag och klockan här är åtta på morgon och hemma är den sex på kväll'n. Jim har just åkt till jobbet och jag tror jag ska åka iväg till San diego Zoo. Enligt Trivago är den bästa i världen. Ifall jag åker kommer nog en massa foton av världens djur...


Så jag åkte med taxi eller det som kallas Lyft. Har använt Uber tidigare, och Lyft fungerar på samma sätt men enligt mig funkar Lyft bättre än Uber. Här kommer fotona från djuren jag hälsade på.


Strosar på Palm Avenue

Medan Jim jobbar på strosar jag runt. Idag gar jag gått längs med Palm Avenue.

Ser mera idag av fattigdom, husvagnsområden som man gjort till ett slags samhälle var man byggt nåt slags hus runt sina husvagnar, uteliggare ses här och där mm

Husen är tätt och står som små lådhus bredvid varandra. Och trots att de inte är i så vansinnigt gott skick och det knappt finns en trädgård är de svindyra om man vill köpa.

Bilar, bilarna är nog Kaliforniens stolthet eller nåt ditåt fick jag höra. Man ser mycket mycket snygga bilar här!

Tyckte det var rent här men idag har jag gått på mindre rena gator.
Har redan gått över 18000 steg och klockan är bara 15.Promenerade till Walmart, Home depot mm, ett varv till piren igen. Vädret är inte så bra.
Jag börjar tro att jag tar dåligt väder med mig vart jag än far.
Men nu chillar jag med mina fötter upp och lyssnar på bra musik medan en helikopter flyger strax ovanför.