15.7.18

🏖Destination Finland☉

Finland visar sig verkligen frÄn sin bÀsta sida just nu. Det Àr ju dethÀr vi har velat ha! Det Àr dethÀr vi reser utomlands för! VÀrmen, solen...

....jo, sĂ„ finns det ju mĂ„nga som inte  alls gillar det. Jim Ă€r en av dem. Han klarar inte av vĂ€rmen. Men han kommer nog sĂ€kert att hitta ett svalt stĂ€lle pĂ„ jobbet.

Margita pÄ jobbet dÄ. Hon kommer sÀkert att stÀlla sig i ett kylskÄp och inte komma ut förrÀn det blir kallare. Jag hoppas hon hittar nÄt svalt stÀlle var hon kan njuta av semestern.

Hur mÄnga veckor som helst har vi haft sol och vÀrme. Och inkommande vecka! Ser ut att bli vÀrmerekord för i Är.

Det varnas för vÀrmebölja och det varnas för skogsbrand.
Man, I love Finland right now! Och bÀsta Àr att jag har Ànnu 2 veckor semester!


Vad vi hittar pÄ imorgon vet jag int Ànnu. Men pÄ listan den kommande veckan finns planer pÄ att Äka norrut, och gÄ pÄ Europeiskt mattorg, besöka Tankar....och jag mÄste vÄga ta mitt första dopp!!!

Idag var en dag igen med slipande och spacklande. Vid dagens slut vÀrkte det i armar, rygg och benen var trötta. Nu Àr det skönt att vila!

Midnattstankar

Midnatt.
 

Dagen har varit dammig. Jim spacklade och jag slipade och sÄ höll vi pÄ hela dagen. Ja, vi grillade dÀremellan kyckling, och smuttade pÄ en glass Ànnu lite senare....

...nÀr vi kom hem var klockan redan 21, och vi Ät kvÀllsmÄl medan vi tittade pÄ en rolig film som kom pÄ tv, Couples retreat...

Jim sover sött.


Pojkarna och dottern Àr pÄ olika hÄll och jag har idag igen tÀnkt mycket pÄ dem....man tÀnker mycket medan man slipar....och idag har de varit i mina tankar och jag kan inte annat Àn att be att de ska ha det bra och vara trygga och att framtiden ska vara ljus och lycklig för dem.


Jag hoppas att dottern blir lycklig och inte behöver kÀmpa med ekonomin, och att hon har jobb hon Àlskar.
Jag vill att det ska gÄ bra för henne.
Du ser vad hon behöver.


Jag hoppas att Àldste sonen hittar det viktiga med livet. Att han tar ansvar och ser meningen med att utbilda sig. Att han blir lycklig i livet och hittar rÀtt.
Du ser vad han behöver.


Jag hoppas att sonen som börjar gymnasiet fortsÀtter vara lika entusiastisk att lÀra sig. Att han hittar glÀdje i livet och fortsÀtter vara sÄ förstÄndig och framÄt.
Du ser vad han behöver.


Jag hoppas minstingen hittar glĂ€dje  i nĂ„got att göra. Jag önskar sĂ„ att han kunde hitta kompisar som tar med honom pĂ„ Ă€ventyr, sĂ„ att han lĂ€r sig bli social. Jag vill att han fĂ„r ett bra sjĂ€lvförtroende, sĂ„ att han vĂ„gar mer. Gör honom glad och lycklig och lĂ„t det gĂ„ bra för honom.
Du ser vad han behöver.