18.5.19

En baddare

Vad vädret har varit suveränt egentligen de senaste dagarna. Det har varit kyligt vissa dar, men det har varit soligt. Och idag ser det även bra ut!


Man borde börja dagen med en promenad.

Igår på jobbet var det riktigt bra! Det var folktomt eftersom de var ut på sjön och testade båtarna, det kom mindre varor oxå.
Jag kunde ta mig an hyllorna och börja inventera.

Där är det minsann kaos oxå efter dehär månaderna när ingen på lagret har haft tid att se till att allt som tas, skrivs ut. Vi kommer att ha mycket att reda opp de kommande veckorna.

Saldot stämmer inte överens med vad som finns. Vi har en manick, som man borde använda varje gång man tar ut nåt från lagret, men det funkar inte riktigt.

Det tar en evighet att gå igenom allt och rätta till. Om vi inte gör det, åker båtarna iväg med obetalda delar. Och det är ju inte bra!

Nåja, det om jobbet....jag har en yngre bror annars som fiskar på fritiden. Han har byggt en fin båt till sig, samma båt som min äldsta bror byggt. Min äldsta bror gjorde för många, många år sen en egen båtform och han laminerade sin egen båt.

Denhär båten har nån annan laminerat ur samma form.

Hursomhelst, min yngre bror har gjort sin till en riktig trollingbåt.


Hans stora intresse är att fiska och vara ute i naturen. Och han fångar stora fiskar. Det jag ville säga, är att han för bara några dar sen fiskade upp en sånhär lax, en riktig baddare på 18,8kg och 115cm lång😲😁


Nej, nu ska jag ställa mig och fara och måla taket....

...målade andra varvet i ett av rummen och sen slipade jag i det rum på övre våningen som ännu är ogjort. Jo, så fotade jag lite. Det har verkligen grönskat till sig den senaste veckan. Denna mås har gjort ett bo strax intill huset, som de gör varje år, och attackerar oss när vi närmar oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar