21.5.19

Polska chaufförer

Idag var det en helt okej dag. Det var lite stressigt på morgonen, när jag skulle skicka iväg en 340kg låda med Dhl, och de har högsta vikt som 303kg om man vill ha snabb-transport.

Lådan måste vara framme i Danmark redan imorgon. Så jag hamnade och ringa upp Dhl för att få dem att fixa nån slags transport. Några timmar senare hade den vänliga Dhl-damen fixat transporten. På eftermiddagen blev varan hämtad av en polsk chaufför. 

Jag förvånas av hur ofta man anlitar polska chaufförer överallt. Dessa chaufförer förtjänar väl knappt nånting och de hamnar nog och köra långa sträckor utan paus. 

Han som hämtade lådan idag var nu int så glad heller. Kanske han var på väg hem redan från ett annat uppdrag, men hamnade och svänga om för vår skull....

...trailrunning'en har jag lagt på is tills det lugnat ner sig på jobbet. Det finns inte en chans att jag orkar göra det nu. Jag kan ju int vara en sån idiot att jag tar på mig så mycket att man klappar ihop. Och detdär med att stressa med middagen och rusa iväg nånstans, ha en tid att passa, nej, det gör jag inte!

Om jag får ta det som det känns, då går det bäst! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar