25.9.19

Höstfeber...och frost..

Idag har jag varit hemma från jobbet. Jag började känna mig febrig igår på eftermiddagen, men tempen visade int mer än 36.7. En grader varmare, men int så farligt.

Somnade tätt mot älsklingen igår medan vi tittade på serien om Bill Gates redan vid halvtio. Vaknade klockan ett på natten och halvt kände mig yrande. Jag steg upp och tempen var vid 37 grader. Försökte somna om. Mitt hjärta bultade nästan sådär vibrerande och jag kände febern. Det var en olustig känsla och det tog länge förrän jag somnade.

En del av mig undrar om det är allergin mot epoxy som spökar nu när sprintmatta används och värmeugnen har varit på och säkert släppt ut en hel del ånga. Jag vet att jag tidigare skrivit om denhär typen av feber. Varför har jag int nå symptom som snuva eller hosta? Bara denhär febern som gör mig yr och trött och lite såndär tungt i bröstet, lite som att hjärtat hoppar till lite extra ibland....

Borde ha fotat imorse. Vår värld omkring oss hade frusit. Marken var frostig.
-2,5 grader visade termometern...

...väldigt ledsen att jag missade språkkursen ikväll och imorgon missar jag ännu en till rolig sak, om jag inte känner mig bättre...för då kan jag int följa med tjejerna och fira en 50-åring.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar