27.11.19

För 8 år sen...

Klockan är mycket och nu har jag vilat två kvällar i rad...hoppade över både träningen och språkkursen. Men när man int känner för det, så ska man int tvinga sig!
Ibland ska man, men int denhär veckan🤸‍♀️

Älsklingen håller på och får flunssan. Han sover redan och jag kan höra på hans sätt att andas och hur han rör på sig, att flunssan är på gång i hans kropp. Jag tror han håller på och får feber.

Nu ska jag sova...imorgon är det Thanksgiving...och för åtta år sen åt vi middag med pojkarna från S/Y Visione. Och jag undrar ibland om jag kände redan den kvällen, att något höll på att ske. Den kvällen tog mamma hand om de två yngre, som då var 8 år och 10 år.

Och efter middagen när min älskling, som int då ännu var min, erbjöd sig att komma med mig och hämta dem, kommer jag ihåg hur mamma fylldes av förundran och glädje när hon träffade Jim för första gången.

Och när jag talade med henne i telefon dan efter, så ville hon ju så gärna påpeka att det var en man att satsa på. Vilken mysig gentleman. Så nån vecka senare eller så hände det och nu har vi varit 8 år tillsammans❤ och det är fyra månader sedan vi gifte oss🤗Inga kommentarer:

Skicka en kommentar