12.1.19

Julen är slut....

Jag vill inte säga farväl till denna jul ännu....men julen är slut och den ska ut...ledsamt! Kanske på måndag....Ikväll ska vi äta pizza...

Galna Trump

Jag kan inte sluta förvånas, häpnas och känna frustration över hur dum, elak, jag hittar inte ord på hur galen och oförståndig Trump är. Det finns inget gott att säga om honom. Jag kan för allt i världen inte förstå att han fortfarande är president!!

Jag hoppas verkligen det går rätt till nästa gång så att han försvinner från den posten.
Jag menar, kom igen amerikaner, ni vet att ni är smartare än så och är så mycket mer värd en bra president! Trump förstör för er och resten av världen den bild vi har av USA. Man skäms och känner förnedring över hur Trump förstör för er och bilden av USA.

Det konstiga är, är att det verkar ju som att INGEN vill ha honom som president och ändå är han. Det säger mer än väl att nåt inte stämmer med valet mm. Finns det nån mänska i hela världen som är så självgod och självisk som han?? Som inte förstår vad livet är. Han lever i en fantasivärld.

Oj vad jag önskar att han skulle hamna ensam i urskogen i Alaska några månader så att han skulle komma ner från molnen och vara tvungen att börja från början....han borde få känna på hur det är att inte ha miljonerna.

Jag är faktisk förvånad av att ingen av dem som lever i hans närvaro, fått nog och gjort något för att rädda USA från den undergång Trump håller på och för landet till.