25.3.19

I said Yes to the dressđŸ€­đŸ˜

Nu Àr vi dÄ pÄ vÀg hem frÄn Tammerfors. Vi for frÄn BennÀs imÄrse mamma och jag, med 8:ans tÄg och vi kom till Tammerfors klockan 10. Betalade 14e för att komma dit.


Det tycker jag Àr enormt billigt. Med bil skulle det ha tagit 4h vÀl. Till Helsingfors kommer man för en tjugolapp om man bokar i rÀtt tid.

Vi började med att fara pÄ café.



Vi gick och sÄg oss omkring. Vi for in till Sokos och dÀrifrÄn kunde man gÄ in till Tampere Market Hall!! Wau alltsÄ!! Med ens kÀndes det som att man var i utlandet. Jag blev sÄ överraskat glad att det finns ett sÄnt stÀlle i Finland!! Vad myysigt! Det enda som saknades var lukten som man annars kÀnner i utlandet pÄ dessa markets.







Klockan 12 gick vi dĂ„ in till Zazabella. Provade sĂ€kert 15 olika brudklĂ€nningar och till min förvĂ„ning har jag min brudklĂ€nning med mig hem!! Det kĂ€nns skrĂ€mmande. Som att jag Ă€r livrĂ€dd att den ska vara hemsk nĂ€sta gĂ„ng jag lĂ€gger pĂ„ mig denđŸ˜±Hoppas sĂ„ att jag blir riktigt fin i den!! Ni fĂ„r inte se den förrĂ€n i Juli😊

IkvÀll nÀr jag kom hem, fick vi vÄr bestÀllning av ved pÄ 6 kubik. SÄ det fick vi stapla upp. Det var mycket ved, men vi jobbade bra tillsammans sÄ det tog bara lite över en timme. SÄhÀr mycket ved har vi inte haft tidigare.