12.5.19

Morsdag med pancakes❤

Vi bjöd vår gäst hem på middag igår istället för bbq. Jag som är lite frusen av mig ville inte grilla ute och eftersom vår middagsgäst jobbar som riggare, hade jag en känsla av, att han fått tillräckligt med frisk luft och borde få sätta sig ner inomhus till dukat bord.

Älsklingen har känt honom länge, men han  berättade att han var född i Nya Zeeland, men att han bott många år i Coronado, San diego. Han trivs så enormt bra att bo där med sin fru. Om ni minns från min resa jag gjorde till San Diego för ett år sen, så cyklade jag ju från Imperial Beach till Coronado en av dagarna.Det förvånar mig ofta, hur liten världen är, när det kommer till yachties, alltså en sailing enthusiast. Man kan nästan säga att oberoende vilken del av världen man kommer från, så känner man till folk i samma business. Det tycker jag är beundransvärt! De är på nåt sätt en egen individ....

Iallafall så köpte jag nötkött igår, som jag stekte och som vi åt med potatis. Ett gott amerikansk vin som passade perfekt till middagen, Gnarly Head.

Jag var lite rädd att steken skulle bli för torr, men jag tror jag lyckades. Mina pojkar åt med god aptit och de vågar ju allafall säga till om det är nåt som inte smakar som det ska😊

Imorse gjorde älsklingen american pancakes morsdagen till ära. Jag fick även en present med ett bordduk-set som kommer att sitta fint till köksbordet.

Ikväll ska vi då till min mamma och fira henne❤ Ska bli så roligt!🤗

I wish a Happy Mothers Day to you!
Jag önskar en Glad morsdag till er!