3.8.19

O Jakobstad, du lilla stad!

Wow! Vad är det som händer i vår lilla stad! Igår på nyheterna var det två galna incidenter åtminstone! Dessutom en hel del misshandel här och där....speciellt under Jakobs dagarna.

Polisen jagade nån som körde ifrån dem och senare på kvällen, en polisoperation, så att man spärrade av ett område här var vi bor....hoppas det lugnar ner sig nu!

Jag vet inte om det har med droger att göra, men drogerna ska bort!! från denhär stan!! Droger passar inte i vår lilla trygga stad!!! Det är bara skrattretande!!

Hursomhelst så har dagen varit bra! Nu borde det mesta vara klart slipat. Och vi målade taket i minstingens rum. Så nästa blir att välja färg till väggarna.

Först ska vi måla ett andra varv i vardagsrum och kök på väggarna. Ikväll har vi klyvt klart veden vi fick. Det är alla möjliga konstiga sorter av insekter när man klyver ved.


Jag har annars lagt till lite fler foton jag fått i inlägget "Wedding" och "Dessa fantastiska dagar" Det finns ingen bra planering när det kommer till var jag lägger fotona...
De är lite överallt...😑