9.1.20

Dyrt och surt!

Det nya året har på nåt sätt börjat knasigt för mig. Dåligt med sömn och idag har jag känt mig febrig. Men bara jag får vila blir det bättre. På jobbet satt jag bara och hängde den sista timmen och ville bara lägga mig ner.😔Men förra natten sov jag bra!😍

Jag tänkte att jag inte har lust eller ork att laga middag idag, utan gjorde tabben att svänga in till Friends & Brgrs! Jag beställde 4 måltider och när han sa vad det kostade, tittade jag nog väldigt häpet på honom. Det blev så dyrt! Hujedamej!! 52e!

Jag frågade faktiskt i min dumhet om priset verkligen blev rätt😳

Jag skulle ha fått 2 fulla påsar med mat från Prisma. Jag var nästan på väg att ta bort min beställning när jag insåg hur dyrt det verkligen skulle bli, men jag skulle ha skämts lite för mycket då, över min tabbe att tro att fyra hamburgaremåltider kan bli 52e!😯Det sved i hela mig att betala det!

Tänk när jag betalar 18e för 2 personer och du får fylla på asiatisk mat i två kartonger och det räcker till 4st. Det är det jag håller mig till i fortsättningen om jag är trött på att laga middag.

Det blir nog iallafall inte fler hamburmåltider från burgerstället. Far man dit och äta, ska man betala för en singel måltid och inte för en familj. Men håller mig nog hellre till hemlagade i fortsättningen. De bästa hamburgare är ju ändå hemlagade.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar