14.1.20

Inbillning eller?

Det är tisdag och en full arbetsvecka. Det är längesen senast. Nästan en månad sen det hände. Julen var lång. Men det går bra! Har försökt börja ta reda på varför jag har denhär känslan inom mig. Idag har jag t.ex varit på Spirometri, men hon som såg resultatet tyckte det såg bra ut.

Ventolin som jag testade tar iallafall inte bort denhär känslan inombords. Så astma kan jag glömma. Det är inte tungt att göra saker. Utan jag trivs ju med det och jag är inte trött. Men ibland blir jag oförklarligt andfådd.

Jag är inte inbillningssjuk eller orolig över att vara sjuk, det är denhär känslan inombords. Det känns som att hjärtat hoppar eller vibrerar. Det känns som att jag inte får tillräckligt med luft. Det känns ibland som att jag har feber. Det känns lite som att jag har trångt i luftstrupen.

Jag känner mig lite som, ni vet, när man ser en rå rutten köttbit, som ser ledsam ut, så känner jag mig inombords😊och det känns som att det är så jag ser ut inombords.

Jag cyklar varje dag till och från jobbet, och ibland går det riktigt tungt när jag har cyklat ett par hundra meter. Och jag har riktigt riktigt tungt och flåsar som jag vet inte vad, men sen går det över.

Ikväll har jag varit på Bodypump och jag fick dottern med som annars tränar på Ole fit😊 och jag känner mig just nu så suveränt bra!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar